Hoe maak ik een account aan?

Je bent slechts een paar stappen verwijderd van je TravelBird-account:

1. Volg deze link om je te registreren.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Heb je al eerder bij ons geboekt? Gebruik dan hetzelfde e-mailadres om een account aan te maken.
  4. Kies een wachtwoord.
  5. Klik op ‘Registreren’
  6. Ga naar je e-mailinbox en bevestig je registratie door op de link in de mail te klikken.

Heb je al een account? Log dan in door hier te klikken en je e-mailadres en wachtwoord in te vullen.

Wachtwoord vergeten? Volg dan deze link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.