Hoe kan ik de nieuwsbrief minder vaak ontvangen of uitschrijven?

Heb je een account en wil je de nieuwsbrief minder vaak ontvangen? Dan kan je je voorkeuren veranderen in de instellingen. Scroll naar beneden en klik op “Frequentie aanpassen” om de nieuwsbrief te ontvangen enkel op werkdagen, weekenddagen of enkel op zondag.

We zouden het jammer vinden dat je ons helemaal verlaat!  Als je dat echt wil, kan je ervoor kiezen om je permanent uit te schrijven. Scroll hiervoor naar beneden en klik op de link “Ik wil helemaal geen e-mails meer ontvangen”.

Heb je nog geen account? Volg dan deze link om er een aan te maken of scroll in de e-mail naar beneden en klik op “uitschrijven/minder vaak ontvangen” om je voorkeur aan te passen.