Hoe kan ik TravelBird contacteren als ik op vakantie ben?

Terwijl je op vakantie bent, kan je ons altijd contacteren door in de TravelBird-app “Jouw Reizen” te openen. Daar kan je al je ervaringen ter plaatse beoordelen. Ben je ontevreden over iets? Dan kan je ons verzoeken om je persoonlijk te contacteren, waarna we zo snel mogelijk op zoek gaan naar een goede oplossing.

Heb je de TravelBird-app nog niet? Dan kan je die hier downloaden voor iOS of Android en inloggen met je TravelBird-account. Heb je nog geen account? Lees dan hier hoe je een kan aanmaken. Je kan ons ook contacteren door te bellen, een e-mail te sturen of een bericht na te laten via sociale media. Wij proberen zo snel mogelijk al je vragen te beantwoorden. Als je vraag dringend is, adviseren we je om naar onze vakantieadviseurs te bellen.