Ik heb een geweldige vakantieaanbieding gevonden. Hoe kan ik boeken?

We vinden het fijn om te horen dat je een aanbieding bij ons hebt gevonden die je wilt boeken! Als je de vakantie wilt boeken, moet je de volgende stappen volgen:

1. Klik op de gele knop (boek nu) bovenaan de aanbieding.
  2. Selecteer de gewenste aankomstdatum en kamertype, en klik op ‘volgende’.
  3. Kies het aantal personen waarvoor je boekt, en voeg eventuele opties toe.
  4. Vul de benodigde informatie in, kies de gewenste betalingsmethode, en vervolledig de boeking.
  5. Maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie!

Het boekingsproces is volledig wanneer je een bevestigingsmail ontvangt per e-mail. Zorg ervoor dat je het correct e-mailadres aan ons doorgeeft. Als er in je boeking ook vluchten of een huurauto inbegrepen zijn, vragen we je hier ook om enkele persoonlijke gegevens in te vullen zoals die op je identiteitskaart/paspoort staan.