Waar vind ik de vluchtinformatie?

Om de vluchtinformatie van een aanbieding te vinden, doorloop je onderstaande stappen in het boekingsproces.

1. Klik op de gele “Boek nu”-knop,
  2. Selecteer je gewenste reisdatum en indien nodig ook de luchthaven en het aantal nachten waarvoor je wil boeken. Klik op “Volgende”.
  3. Vul de gegevens van jouw bestelling in en klik op “Ga door”.
  4. Je bevindt je nu in stap 3 van het boekingsproces. Hier zie je een overzicht van de vluchtinformatie (inclusief data, tijden, luchthavens en het totaalbedrag) voor de aanbieding van je keuze. De informatie wordt getoond aan de linkerkant van je scherm.

Heb je al een vakantie geboekt bij ons? Dan kan je je vluchtinformatie vinden in je TravelBird-account onder  “Jouw reizen”.

Houd er rekening mee dat luchtvaartmaatschappijen vluchttijden kunnen aanpassen. We adviseren je dan ook om de website van de luchtvaartmaatschappij te consulteren kort voor je vertrek.