Welke informatie ontvang ik voordat ik op vakantie ga?

Nadat je een TravelBird-aanbieding geboekt en volledig betaald hebt, krijg je een bevestigingsmail. Voor meer gedetailleerde informatie over je vakantie (vb. hotel, vluchten, vervoer) volg je de link uit de bevestigingsmail naar “Jouw reizen” en log je in met je TravelBird-account.

• Heb je al een account? Voer dan het wachtwoord in dat je koos tijdens het aanmaken van de account.
  • Heb je nog geen account? Dan word je doorgestuurd naar de aanmeldingspagina. Hier zijn je persoonlijke gegevens automatisch voor je ingevuld. Je hoeft enkel nog een wachtwoord te kiezen en op “aanmelden” te klikken om toegang te krijgen tot je reisinformatie.

Afhankelijk van de aanbieding die je hebt geboekt, krijg je de reisdocumenten onmiddellijk te zien, of zijn ze beschikbaar ten laatste 5 dagen voor je vertrekdatum. Dit is duidelijk aangegeven in de boekingsbevestiging.