Hoe kan ik betalen?

Je kan online betalen met MasterCard, Visa, Paypal, iDeal, Bancontact en Sofort. Je bankafschrift vermeldt altijd “TravelBird BV Order ID + je referentienummer” of “TravelBird + je referentienummer”.

MasterCard en Visa

Indien je met je creditcard (MasterCard of Visa) wenst te betalen, vragen we je tijdens de betaling je creditcardgegevens en beveiligingscode in te vullen. Deze informatie wordt in een beveiligde online omgeving verwerkt. De reissom wordt vervolgens van je creditcardlimiet ingehouden. We berekenen geen extra kosten voor betalingen met een creditcard.

PayPal
Je kan er ook voor kiezen om met PayPal te betalen. In dat geval word je bij het betalingsproces doorgestuurd naar je PayPal-account. Hier word je gevraagd om je inloggegevens in te vullen. Wanneer je bent ingelogd, kan je de betaling goedkeuren. Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging van PayPal zodra de betaling succesvol afgerond is.

Bancontact
Als je eenvoudig wil betalen via je telefoon of iPad, kan je ervoor kiezen om de Bancontact/ Mister Cash-app te openen. Deze manier van betalen is veilig! Je kan in deze video vinden hoe je betalingen met de app doet: https://www.bancontact.com/nl/bancontact-app/online-betalen.

iDeal
Wanneer je ervoor kiest om met iDeal te betalen, kun je direct vanaf je bank via een beveiligde online betaalomgeving betalen. Houd er rekening mee dat je voor deze optie een Nederlandse bankpas en eventueel een kaartlezer nodig hebt.

Sofortbanking
Ja, je kan ook betalen met Sofort Überweisung (online bankieren). Dit is hoe het werkt:

•  Je kan je persoonlijke bankgegevens invoeren in een beveiligde internetomgeving.
  • Hierna wordt het bedrag van de boeking overgemaakt van uw bankrekening naar die van ons.
  • Onmiddellijk nadat de betaling is gedaan, ontvang je een statusupdate van je bestelling bij Sofort Überweisung. Als je betaling geslaagd is, ontvang je de boekingsbevestiging rechtstreeks.