Hoe kan ik de exacte prijs zien van een aanbieding op een specifieke datum?

Om de exacte prijs van een aanbieding op een specifieke datum te zien, klik je op de gele “Boek nu”-knop en daarna op een groene datum. Zodra je een datum hebt geselecteerd, krijg je (in de meeste gevallen) verschillende keuzemogelijkheden voor vertrekluchthaven, verblijfsduur en kamertype. De prijs die je te zien krijgt is normaal gezien de prijs per persoon, tenzij anders vermeld. De exacte totaalprijs is zichtbaar in stap 3 van het boekingsproces.