Hoe weet ik of de aanbieding nog beschikbaar is op de gewenste datum?

Om te weten of de aanbieding van jouw keuze beschikbaar is op de gewenste datum, klik je op de gele “Boek nu”-knop. De groene data zijn beschikbare vertrekdata. Als je op de gewenste datum klikt, zie je hoeveel kamers er nog beschikbaar zijn voor die datum. Is de datum niet groen? Dan is dit geen beschikbare datum en kan je er niet op klikken. Mogelijk is deze datum al volboekt, of was deze nooit beschikbaar.