Hoe werkt de app offline?

Het is mogelijk om de app offline te gebruiken en zo de info over je reis op elk moment te kunnen raadplegen (ook zonder wifi-verbinding of roaming). Om dat te kunnen doen, moet je de reis minstens een keer openen in de app terwijl je verbonden bent met het internet. Nadien kan je de reis op elk moment weer openen. Op die manier kan je je boekingsbevestiging en reisdocumenten gemakkelijk raadplegen op het moment dat je ze nodig hebt.