Hoe kan ik een e-mailadres toevoegen of veranderen?

Een e-mailadres aan je account toevoegen is makkelijk. Je volgt gewoon deze stappen:

1. Klik op het profiel-icoontje, hierdoor ga je naar de pagina met accountinstellingen
  2. Ga naar “Bewerk e-mailadressen”. Deze link vind je vlak onder je huidige e-mailadres.
  3. Voeg een e-mailadres toe,vul je wachtwoord in, en klik op “Voeg e-mail toe”
  4. Je ontvangt een verificatie per e-mail op het nieuwe e-mailadres. Ga naar je mailbox en bevestig je account.
  5. Je bent nu klaar en hebt een nieuw e-mailadres aan je account gelinkt!

Indien je een vorig e-mailadres wil verwijderen van je account, dan moet je dezelfde stappen als hierboven volgen.

Eens je het nieuwe e-mailadres hebt toegevoegd:

• Selecteer dit e-mailadres en maak het de primaire account
  • Selecteer je oude e-mailadres, vul je wachtwoord in en klik op “verwijder”