Hoe kan ik een e-mailadres toevoegen of veranderen?

Om een e-mailadres toe te voegen aan je account, volg je deze stappen:

1. Ga naar instellingen.
  2. Ga naar “Bewerk e-mailadressen”. Deze link vind je vlak onder je huidige e-mailadres.
  3. Voeg een e-mailadres toe en klik op “Voeg e-mail toe”.
  4. Je ontvangt een verificatie per e-mail op het nieuwe e-mailadres. Ga naar je mailbox en bevestig je account.
  5. Je bent nu klaar en hebt een nieuw e-mailadres aan je account gelinkt!

Wil je een vorig e-mailadres verwijderen uit de account? Dan volg je dezelfde stappen. Zodra je een nieuw e-mailadres hebt toegevoegd, selecteer je het en maak je hiervan je primaire account. Dan selecteer je je oude e-mailadres en klik je op “verwijderen”. Houd er rekening mee dat je een primair e-mailadres niet kan verwijderen.