Ik wil toegang krijgen tot mijn reisinformatie vanuit de e-mail die jullie stuurden, maar er wordt om een wachtwoord gevraagd. Wat moet ik doen?

Probeer je toegang te krijgen tot je reisinformatie vanuit de e-mails die we je stuurden? Dan wordt er om een wachtwoord gevraagd.

• Heb je al een account? Voer dan het wachtwoord in dat je koos tijdens het aanmaken van de account.
  • Heb je nog geen account? Dan word je doorgestuurd naar de aanmeldingspagina. Hier zijn je persoonlijke gegevens automatisch voor je ingevuld. Je hoeft enkel nog een wachtwoord te kiezen en op “aanmelden” te klikken om toegang te krijgen tot je reisinformatie.

Geen zorgen! Dit is erg gemakkelijk en je kan dit artikel lezen voor hulp. Zodra je deze account hebt, wordt je reis nog zorgelozer. Alle reisdocumenten zijn hier immers makkelijk raadplegen.