Hoe download ik de TravelBird-app?

Leuk dat je onze app wil downloaden! Deze wordt ongetwijfeld een handige tool tijdens je vakanties, maar ook om je volgende vakantie te vinden.

Volg de volgende stappen om de app te downloaden:

1. Volg deze link voor iOS (Appletoestelen) en Android, die je direct naar onze app leidt.
  2. Klik op “downloaden”.
  3. Wanneer de app geïnstalleerd is, log je in om “Jouw reizen” te zien. Hiervoor geef je je e-mailadres in (waarmee je geregistreerd bent bij TravelBird) en je wachtwoord.
  4. Nu kan je op je smartphone genieten van alle voordelen die de TravelBird-app biedt. Zo vind je er kaarten, heb je op elk moment toegang tot je reisdocumenten, kan je contact met ons opnemen, en dat alles ook offline!

Heb je nog geen account? Dan kan je er hier een aanmaken.