Wat is “Jouw reizen”?

Bij TravelBird willen we reizen zo makkelijk mogelijk maken. “Jouw reizen” is een functie waarin je alle informatie over je boeking vindt (inclusief reisdocumenten en reizigersinformatie). Zo heb je altijd eenvoudig toegang tot al je reisdocumenten en je boekingsinformatie, zowel via je computer als via de TravelBird-app (zelfs wanneer je smartphone geen internetverbinding heeft!). Je zal vaak naar “Jouw reizen” doorverwezen worden. Hier vind je immers al je meest recente reisdocumenten op een plaats, samen met een reisgids voor bepaalde bestemmingen.