Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik het veranderen?

Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kan je het makkelijk veranderen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar “Wachtwoord opnieuw instellen”.
  2. Voer het e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent en klik op “Wachtwoord opnieuw instellen”.
  3. Je ontvangt een e-mail van ons. Hierin kan je klikken op “Wachtwoord opnieuw instellen”. Check je map met ongewenste e-mail indien je deze niet hebt ontvangen.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in en sla dit op door nogmaals op “Wachtwoord opnieuw instellen” te klikken.

Nu kan je normaal gezien inloggen met je nieuwe wachtwoord. Heb je verschillende e-mailadressen? Houd er dan rekening mee dat je datgene gebruikt waarmee je je TravelBird-account hebt aangemaakt.