Hoe check ik online in bij Ryanair?

Het is mogelijk om online in te checken vanaf 60 dagen voor vertrek van uw vlucht, maar alleen als u betaalt voor gereserveerde zitplaatsen.

Als u ervoor kiest om uw zitplaatsen niet van tevoren te reserveren, worden de plaatsen willekeurig aan u toegewezen en kunt u online inchecken vanaf:

• Vluchten die vertrekken tot 12 juni: 4 dagen tot 2 uur voor vertrek van uw vlucht
  • Vluchten met vertrek vanaf 13 juni: 48 uur tot 2 uur voor vertrek van uw vlucht

U vindt uw vluchtgegevens in uw reisdocumenten. Lees hier hoe u deze gegevens kunt vinden:

1. Ga naar www.ryanair.com
  2. Klik bovenaan op 'Check-in' en vul de volgende informatie in:
  3. Uw reserveringsnummer
  4. E-mailadres: touroperating+referencenumber@travelbird.nl
  5. Klik: "Ga"
  6. Klik: "Inchecken"
  7. Selecteer de passagiers die u wilt inchecken
  8. Selecteer: "Bevestigen"
  9. Voer de gegevens van het paspoort of de identiteitskaart van alle passagiers in
  10. Selecteer: Doorgaan"
  11. Selecteer voor uw uitgaande vlucht aan de linkerkant "Willekeurig toegewezen stoel" voor willekeurig toegewezen zitplaatsen, of selecteer "Kies uw stoel" om te betalen voor uw stoel op basis van uw voorkeur. Doe hetzelfde voor uw terugvlucht, als het inchecken voor uw terugvlucht al beschikbaar is. Als het inchecken voor uw terugvlucht nog niet beschikbaar is, kunt u later tot twee uur voor vertrek gratis inchecken
  12. Alle passagiers moeten voor vertrek van elke individuele vlucht online inchecken
  13. Print je instapkaarten

Belangrijk: als u op de luchthaven geen afgedrukte of elektronische instapkaart kunt tonen, kan de luchtvaartmaatschappij hoge kosten in rekening brengen.