Haluan tarkistaa TravelBirdillä minusta olevat henkilötiedot. Kuinka se onnistuu?

Meille TravelBirdillä on tärkeää, että pystyt tarkistamaan kaikki sinusta keräämämme henkilötiedot. Tästä syystä voit halutessasi helposti siirtää ja ladata henkilötietosi, jotka on liitetty käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Tässä tarvittavat vaiheet henkilötietojen lataamista varten:

• Mene Lataa henkilötietosi -sivustolle
  • Syötä sähköpostioisoitteesi ja kirjoita ylös sivustolla näkyvä koodi, sillä tarvitset sitä myöhemmin ja klikkaa sitten Pyydä latausta -painiketta.
  • Sähköpostiosoitteeseesi lähetetään vahvistusviesti
  • Klikkaa 24 tunnin kuluessa saamassasi sähköpostissa olevaa Vahvista pyyntöni -painiketta
  • Vastaanotat 24 tunnin kuluessa toisen sähköpostin, jossa vahvistetaan tietojesi olevan ladattavissa
  • Syötä vaiheessa 2 ylös kirjoittamasi koodi, jotta voit ladata henkilötietosi sisältävän zip-tiedoston

Jos tarvitset apua, otathan meihin yhteyttä.

Löydät lisätietoa oikeudestasi tarkistaa henkilötietosi Tietosuojakäyntö-sivustoltamme