Miten saan poistettua henkilötietoni TravelBirdiltä?

Emme haluaisi sinun lähtevän, mutta tuemme sinua mahdollisuuksiemme mukaan, jotta saat henkilötietosi poistettua.

Huomioithan, että poistaessasi henkilötietosi sinut poistetaan samalla myös uutiskirjeen postituslistalta ja tilisi sekä matkailuhistoriasi tyhjennetään. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole enää pääsyä aiemmin käytettävissä oleviin tietoihin, kuten aiempien matkojesi tietoihin ja viesteihisi.

Löydät lisätietoa oikeudesta tulla unohdetuksi tietosuojakäytännöstämme.

Tässä ohjeet henkilötietojen poistamiseen TravelBirdiltä.

Jos olet kirjautunut TravelBird-tilillesi:

• Mene Poista tietosi -kohtaan

Jos et ole kirjautunut sisään TravelBird-tilillesi:

• Mene Poista tiedot -sivulle
  • Täytä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Lähetä vahvistus -painiketta
  • Avaa tietojen poistamiseen liittyvä sähköposti, jonka olet juuri vastaanottanut
  • Vahvista henkilötietosi poistaminen klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä
  • Klikkaa Vahvista-painiketta

Jos tarvitset apua henkilötietojen poistamisessa, otathan meihin yhteyttä.

Toivottavasti palaat asiakkaaksemme tulevaisuudessa.