Voinko vaihtaa varaukseni matkustuspäivää?

Ymmärrämme hyvin, että joskus matkasuunnitelmat muuttuvat. Mahdollisuus varauksen matkustuspäivän muuttamiseen riippuu varaamastasi TravelBid-matkasta.

Joidenkin varausten osalta matkustuspäivän muuttaminen on mahdollista

internetsivuillamme milloin tahansa ja maksutta. Voit tarkistaa varauksesi, muuttaa sitä tai jopa peruuttaa sen “Sinun matkasi” -kohdassa TravelBird-tililläsi. Muutokset vahvistetaan heti ja ne näkyvät  “Sinun matkasi” -kohdassa. Voit tarkistaa onko varauksesi matkustuspäivän muuttaminen mahdollista internetsivuillamme seuraamalla seuraavia ohjeita:

1. Mene “Sinun matkasi” -kohtaan TravelBird-tililläsi
  2. Valitse varaus, jota haluat muuttaa
  3. Klikkaa “Muuta varausta” -painiketta (mikäli painike ei ole näkyvillä, niin varauksen muuttaminen ei ole mahdollista internetsivuillamme)
  4. Tee matkustuspäivään haluamasi muutos
  5. Suorita loppuun tarvittavat vaiheet tallentaaksesi muutokset

Ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, mikäli tarvitset apua tai haluat tehdä muutoksia muihin tietoihisi. Autamme mielellämme.

Huomioithan, että mikäli teemme muutoksen puolestasi, niin veloitamme muutoksen tekemisestä. Hotellivarauksista veloitamme 12,50 € suuruisen maksun, lennollisista matkavarauksista veloitamme 35,00 € suuruisen summan. Veloitamme maksun kattaakseemme muutoksesta aiheutuvat kulut.

Huomioithan, että yhteistyökumppanimme voivat myös veloittaa lisämaksuja, kuten nimen muutos lentoihin, vuokra-auton tietoihin ym.