Kuinka lopetan uutiskirjeen tilauksen tai muutan uutiskirjeiden toistuvuutta?

Jos sinulla on tili ja haluat saada uutiskirjeitä entistä harvemmin, voit muuttaa uutiskirjeiden toistuvuuden mieltymystesi mukaiseksi asetuksista. Etsi asetuksista Sähköinen uutiskirje -kohta ja paina Muuta toistuvuutta -painiketta. Voit valita, haluatko saada uutiskirjeitä päivittäin, arkipäivisin, viikonloppuisin tai vain sunnuntaisin.

Olemme pahoillamme, mikäli et halua enää vastaanottaa tarjouksiamme sähköpostiisi. Jos haluat lopettaa uutiskirjeen tilauksen, paina asetusten alareunasta löytyvää Ei kiitos, voitte poistaa osoitteeni postituslistaltanne -painiketta. Linkki on kirjoitettu vaalealla tekstillä melko huomaamattomasti.

Jos sinulla ei ole tiliä, voit tehdä sellaisen täällä. Vaihtoehtoisesti voit selata uutiskirjeen loppuun ja painaa Eroa postituslistalta / Vastaanota vähemmän viestejä -painiketta.