Miten voin käyttää TravelBird-lahjakorttini?

Oletko ollut onnekas ja saanut lahjaksi TravelBirdin lahjakortin? Ota kaikki ilo irti lahjastasi ja varaa seuraava unelmien lomasi helposti lahjakortin avulla.

Mutta miten toimin?

1. Varausvaiheen neljännessä vaiheessa (Maksu), voit klikata oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Lisää kuponkikoodi -painiketta
  2. Lisää kuponkikoodisi ja paina Aktivoi-painiketta
  3. Seuraavaksi alkaa unelmiesi loman etsintä! Lahjakortin arvo vähennetään automaattisesti loppusummasta

Voit myös aktivoida lahjakorttikoodisi täällä täyttämällä lahjakortista löytyvän koodin sivulta löytyvään tekstikenttään.