Voinko vaihtaa olemassaolevan varaukseni nimeä?

Mahdollisuus varauksessa olevan nimen muutokseen riippuu varaamastasi TravelBid-matkasta.

Joidenkin varausten osalta nimen muuttaminen on mahdollista internetsivuillamme milloin tahansa ja maksutta. Voit tarkistaa onko varauksessa olevan nimen muuttaminen mahdollista internetsivuillamme seuraamalla seuraavia ohjeita:

Mene “Sinun matkasi” -kohtaan TravelBird-tililläsi

1. Valitse varaus, jota haluat muuttaa
  2. Klikkaa “Muuta varausta” -painiketta (mikäli painike ei ole näkyvillä, niin varauksen muuttaminen ei ole mahdollista internetsivuillamme)
  3. Muuta haluamaasi nimeä
  4. Suorita loppuun tarvittavat vaiheet tallentaaksesi muutokset

Ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, mikäli tarvitset apua tai haluat tehdä muutoksia muihin tietoihisi. Autamme mielellämme.

Huomioithan, että mikäli teemme muutoksen puolestasi, niin veloitamme muutoksen tekemisestä. Hotellivarauksista veloitamme 12,50 € suuruisen maksun, lennollisista matkavarauksista veloitamme 35,00 € suuruisen summan. Veloitamme maksun kattaakseemme muutoksesta aiheutuvat kulut.

Huomioithan myös, että yhteistyökumppanimme voivat veloittaa muutoksien tekemisestä (esim. nimen muuttaminen lentotietoihin tai vuokra-auton tietoihin jne.)

Mikäli toinen henkilö korvaa sinut matkalla, niin tarkistathan että henkilö täyttää varauksen ehdot ja edellytykset. Esimerkki: alkuperäinen matka on varattu kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, joten muutoksen jälkeen matkalle on myös lähdettävä kaksi aikuista ja yksi lapsi.