Olen löytänyt unelmieni loman. Miten varaan sen?

Olemme iloisia, että olet löytänyt seuraavan lomasi TravelBirdin kautta! Jos haluat varata matkan, katso tästä ohjeet varaamiseen:

1. Klikkaa tarjoussivulla keltaista ‘Varaa nyt’ -painiketta.
  2. Valitse haluamasi matkustuspäivä ja paina ‘Seuraava’.
  3. Valitse matkalle lähtijöiden lukumäärä ja mahdolliset lisävaihtoehdot.
  4. Valitse maksutapa, täytä tietosi ja viimeistele varaus.
  5. Pakkaa laukkusi ja valmistaudu unohtumattomalle lomalle!

Varausprosessi on valmis, kun olet vastaanottanut sähköpostiisi varausvahvistuksen. Varmista, että olet täyttänyt oikean sähköpostiosoitteen. Jos varaukseesi sisältyy lennot tai vuokra-auto, pyydämme sinua tässä vaiheessa täyttämään tarvittavat passin tiedot.