Kuinka voin vaihtaa sähköpostiosoitteen, johon vastaanotan uutiskirjeet?

Haluatko vastaanottaa uutiskirjeemme toiseen sähköpostiosoitteeseen? Tässä ohjeet:

• Voit yksinkertaisesti täyttää uuden sähköpostiosoitteesi kotisivujemme alareunasta löytyvään tekstikenttään.
  • Tarvittaessa voit lopettaa vanhaan sähköpostiisi tulleen uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla ‘Lopeta tilaus’ -painiketta uutiskirjeen alareunassa.

Poistamme sähköpostiosoitteesi välittömästi postituslistaltamme painettuasi ‘Tallenna muutokset’ -painiketta.