Mistä löydän tarjouksen lentotiedot?

Nähdäksesi lentotiedot, on sinun mentävä läpi koko varausvaihe. Seuraa näitä ohjeita:

1. Klikkaa keltaista Varaa nyt -painiketta
  2. Valitse haluamasi matkustuspäivä, lentokenttä ja öiden määrä, ja paina Seuraava-painiketta
  3. Täytä henkilötietosi ja paina Jatka-painiketta
  4. Olet nyt varausvaiheen kolmannessa vaiheessa. Näet vasemmassa reunassa kaikki lentotietosi, kuten matkustuspäivät ja -ajat sekä lentokentät

Jos olet jo varannut TravelBirdiltä, näet kaikki lentotietosi Sinun matkasi -palvelusta.

Koska lentoaikataulut saattavat muuttua, suosittelemme tarkistamaan lentoyhtiön verkkosivuilta hieman ennen lähtöajankohtaa yllätysten välttämiseksi.