Mitä tietoja minulle lähetetään ennen matkalle lähtöä?

Kun olet varannut matkan TravelBirdiltä ja maksanut varauksesi kokonaan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen sähköpostitse. Löydät kaikki matkasi kannalta tarvittavat tiedot (kuten lento-, hotelli- ja kuljetustiedot) Sinun matkasi -osiosta, jonne pääset varausvahvistuksesta löytyvästä linkistä. Pääset kirjautumaan Sinun matkasi -osioon TravelBird-tunnuksillasi.

• Jos sinulla on TravelBird-tili, voit syöttää rekisteröitymisen yhteydessä valitsemasi salasanan.
  • Jos sinulla ei ole TravelBird-tiliä, sinut ohjataan rekisteröitymissivulle. Täällä henkilökohtaiset tietosi täytetään automaattisesti, jonka jälkeen voit valita haluamasi salasanan sekä klikata rekisteröidy-näppäintä. Tämän jälkeen näet matkatietosi.

Riippuen varaamastasi tarjouksesta, tulet löytämään matka-asiakirjasi välittömästi, tai ne ovat saatavillasi viimeistään viisi päivää ennen lähtöpäivää. Tämä mainitaan varausvahvistuksessasi. Kiitämme sinua varauksen tekemisestä ja toivotamme hyvää matkaa!