Miten tiedän, että tarjous on voimassa haluamani matkustuspäivänä?

Klikkaa ‘Varaa nyt’ -painiketta tarkistaaksesi lomamatkan saatavuuden haluamanasi matkustuspäivänä. Vihreällä merkityt päivät ovat mahdollisia matkustuspäiviä. Klikkaa valitsemaasi päivää nähdäksesi hinnan ja kuinka monta matkapakettia on vielä jäljellä. Jos haluamaasi päivämäärä ei ole merkitty vihreällä, ei matkapaketteja ole saatavilla kyseiselle ajankohdalle. Päivän matkapaketit on joko myyty loppuun tai niitä ei ole koskaan ollut saatavilla.