Kuinka voin lisätä/vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Lisätäksesi sähköpostiosoitteen tiliisi sinun tulee noudattaa seuraavia ohjeita:

1. Mene asetuksiin.
  2. Paina Lisää sähköpostiosoite -näppäintä. Tämä linkki on heti nykyisen sähköpostiosoitteesi alapuolella.
  3. Lisää sähköpostiosoite ja paina Lisää sähköpostiosoite -näppäintä.
  4. Mene uuteen sähköpostiisi ja vahvista tilisi.
  5. Olet nyt lisännyt uuden sähköpostiosoitteen!

Jos haluat poistaa vanhan sähköpostin tililtäsi, sinun tulee noudattaa edellä mainittuja ohjeita. Kun olet lisännyt uuden sähköpostiosoitteen, voit asettaa sen ensisijaiseksi. Tämän jälkeen valitset vanhan sähköpostiosoitteesi ja paina poista-näppäintä. Huomioithan, ettet voi poistaa ensisijaiseksi osoitteeksi määritettyä sähköpostiosoitetta.