Kuinka voin lisätä/vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Sähköpostin lisääminen tiliisi on yksinkertaista. Sinun tulee vain noudattaa seuraavia ohjeita:

1. Klikkaa profiili-ikonia, joka vie sinut eteenpäin tilisi asetuksiin.
  2. Klikkaa Muokkaa sähköpostiosoitteita -näppäintä. Tämä näppäin on aivan nykyisen sähköpostiosoitteesi alapuolella.
  3. Lisää sähköpostiosoite, täytä sen salasana ja paina Lisää sähköposti -näppäintä.
  4. Saat vahvistusviestin ilmoittamaasi uuteen sähköpostiosoitteeseen. Kirjaudu kyseiselle sähköpostitilille ja vahvista uusi osoite vastaanottamasi vahvistusviestin kautta.
  5. Olet nyt lisännyt tiliisi uuden sähköpostiosoitteen!

Jos haluat poistaa vanhan sähköpostiosoitteen tililtäsi, sinun tulee noudattaa edellä mainittuja ohjeita.

Kun olet lisännyt uuden sähköpostiosoitteen:

• Valitse uusi sähköpostiosoitteesi ja aseta se ensisijaiseksi osoitteeksi.
  • Valitse vanha sähköpostiosoitteesi, täytä sen salasana ja paina Poista -näppäintä.

Huomioithan, ettet voi poistaa ensisijaiseksi osoitteeksi määritettyä sähköpostiosoitetta.