Yritän nähdä matkatietoni lähettämänne linkin kautta, mutta järjestelmä kysyy salasanaa. Mitä teen?

Kun yrität päästä käsiksi matka-asiakirjoihisi lähettämämme sähköpostin kautta, järjestelmä kysyy sinulta salasanaa.

Jos sinulla on TravelBird-tili, voit syöttää rekisteröitymisen yhteydessä valitsemasi salasanan.

Jos sinulla ei ole TravelBird-tiliä, sinut ohjataan rekisteröitymissivulle. Täällä henkilökohtaiset tietosi täytetään automaattisesti, jonka jälkeen voit valita haluamasi salasanan sekä klikata rekisteröidy-näppäintä. Tämän jälkeen näet matkatietosi.

Tilin luominen on vaivatonta, ja voit lukea lisää sen luomisesta täältä. Tilin avulla löydät kaikki matka-asiakirjasi nopeasti, joten matka sujuu entistä mukavammin.