Ilman otsikkoa

Hienoa, että haluat ladata sovelluksemme! Se toimii tukenasi koko lomasi ajan. Sovelluksesta löydät myös uudet lomatarjouksemme.

Toimi seuraavasti ladataksesi sovelluksen:

1. Klikkaa iosin (Applen laitteet) tai Androidin linkkejä, jotka vievät sinut suoraan sovellukseen.
  2. Klikkaa lataa-näppäintä
  3. Kun sovellus on asennettu puhelimellesi, sinun tulee kirjautua sisään nähdäksesi Sinun matkasi -osion. Kirjautuaksesi sisään sinun tulee käyttää sähköpostiasi sekä salasanaasi. Sähköpostisi on se, mitä käytit TravelBird-tilin luomiseen.
  4. Nyt voit hyödyntää sovelluksen tuomat edut, kuten kartan, pääsyn matka-asiakirjoihisi sekä yhteydenpidon asiakaspalvelumme kanssa. Sovellus toimii myös ilman Internet-yhteyttä!

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit luoda ne täällä.