Mikä on Sinun matkasi -osio?

TravelBirdillä haluamme tehdä matkustamisestasi mahdollisimman vaivatonta. Sinun matkasi -osiosta löydätkin kaikki tiedot varauksestasi, kuten matka-asiakirjasi ja muut tarkat matkustajatiedot. Näin ollen sinulla on vaivaton pääsy asiakirjoihisi sekä muihin tietoihin joko tietokoneellasi tai TravelBird-sovelluksella. TravelBird-sovelluksen käyttäminen ei tarvitse Internet-yhteyttä. Sinun matkasi -osiosta löydät myös matkaoppaan, mikäli se sisältyy matkaasi.