Unohdin salasanani, mitä teen?

Mikäli unohdit salasanasi, voit vaivattomasti vaihtaa sen toimimalla seuraavasti:

1. Mene Aseta salasana uudelleen -sivulle
  2. Syötä tilin luomiseen käyttämäsi sähköpostiosoite ja klikkaa Aseta salasana uudelleen- näppäintä
  3. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit asettaa salasanasi uudelleen. Tarkistathan roskapostisi, mikäli et vastaanota sähköpostia.
  4. Syötä uusi salasana ja tallenna muutos klikkaamalla Aseta salasana uudelleen -näppäintä.

Sinun tulisi nyt pystyä kirjautumaan tilillesi uudella salasanalla. Huomioithan, että sisäänkirjautumiseen tarvitset juuri sen sähköpostin, mitä käytit TravelBird-tilisi luomiseen.