Kuinka teen Ryanairin check-inin?

Mikäli matkasi lentoyhtiö on Ryanair, on check-inin tekeminen etukäteen pakollista. Sinun on myös tulostettava lentoliput tai ladattava ne älypuhelimeesi.

Ryanairin lentojen check-in on mahdollista tehdä 30 päivää ennen lähtöä. Check-in on kuitenkin maksuton neljä päivää ennen lähtöä, ja se loppuu kaksi tuntia ennen lähtöä, jonka jälkeen check-in on ainoastaan mahdollista paikan päällä maksua vastaan.

Löydät lentotietosi matka-asiakirjoista. Tehdäksesi lentojesi check-in, on sinun toimittava seuraavasti:

1. Mene Ryanairin sivuille: https://www.ryanair.com/fi/en/check-in
  2. Klikkaa Online Check -painiketta
  3. Kirjaudu sisään varausnumerollasi ja sähköpostiosoitteella touroperating+referencenumber@travelbird.dk
  4. Syötä jokaisen matkustajan henkilökortin tai passin tiedot
  5. Valitse check-inin kohteiksi sekä meno- että paluumatkasi. Voit myös varata istumapaikan maksua vastaan. Alle neljä päivää kestävälle matkalle lähtevä voi tehdä check-inin sekä meno- että paluulennoIle. Jos matkasi kestää pidempään, sinun tulee painaa Check-in later -painiketta.
  6. Lisää haluamasi vaihtoehdot, kuten kirjattava matkatavara tai jalkojen lisätila, ja paina Continue -painiketta.
  7. Seuraa check-iniin annettuja ohjeita ja lataa lentolippusi

Huomio: Ryanair veloittaa sinulta ylimääräisiä kuluja, mikäli sinulla ei ole tulostettua lippua tai mobiililippua mukana lentokentällä.