Kuinka teen Ryanairin check-inin?

Ryanairin check-in on mahdollista tehdä aikaisintaan 60 vuorokautta ennen lentosi ajankohtaa, jos maksat etukäteen varatusta istumapaikasta. Mikäli et maksa etukäteen varatusta istumapaikasta, lentoyhtiö määrittelee istumapaikkasi sattumanvaraisesti ja voit tehdä check-inin seuraavasti:

• 12. kesäkuuta saakka lähtevien lentojen osalta: aikaisintaan 4 vuorokautta ja viimeistään 2 tuntia ennen lentosi lähtöaikaa
  • 13. kesäkuuta lähtien lähtevien lentojen osalta: aikaisintaan 48 tuntia ja viimeistään 2 tuntia ennen lentosi lähtöaikaa

Löydät lentotietosi matka-asiakirjoista. Tehdäksesi lentojesi check-in, on sinun toimittava seuraavasti:

1. Mene Ryanairin sivuille: www.ryanair.com
  2. Klikkaa ‘check-in’ -painiketta ja täytä seuraavat tiedot:
  3. Varausnumerosi
  4. Sähköpostiosoite: touroperating+referencenumber@travelbird.dk
  5. Klikkaa: “Go”
  6. Klikkaa: “check-in”
  7. Valitse matkustajat, joiden osalta haluat tehdä check-inin
  8. Valitse “Confirm”
  9. Syötä jokaisen matkustajan henkilökortin tai passin tiedot
  10. Valitse “Get on”
  11. Sivun vasemmassa laidassa näkyvän menolentosi osalta, valitse vaihtoehto “Random assigned chair” valitaksesi maksuttoman, sattumanvaraisesti määritellyn istumapaikan, tai valitse “Choose your seat” maksaaksesi omavalintaisesta istumapaikasta. Valitse jompikumpi vaihtoehdoista myös paluulentosi osalta, mikäli check-in on jo mahdollista tehdä paluulennollesi. Mikäli check-iniä ei ole vielä mahdollista tehdä paluulennollesi, voit tehdä maksuttoman check-inin sen osalta viimeistään kaksi tuntia ennen sen lähtöaikaa.
  12. Pidäthän huolen, että teet check-inin erikseen sekä meno- että paluulentosi osalta.
  13. Tulosta lentolippusi (boarding pass)

Huomio: Ryanair veloittaa sinulta ylimääräisiä kuluja, mikäli sinulla ei ole tulostettua lippua tai mobiililippua mukana lentokentällä.