Jeg vil gerne se de personlige oplysninger, TravelBird har om mig. Hvordan kan jeg det?

Hos TravelBird mener vi, at det er vigtigt, at du kan se, hvilken type af persondata, vi opbevarer. Derfor kan du nemt downloade og eksportere de personlige informationer, vi har, der er tilknyttet din e-mailadresse.

Følg disse trin for at se persondata:

1. Gå til siden ‘Download din personlige data’
  2. Indtast din e-mail, og vær sikker på at du gemmer den unikke PIN-koden et sikkert sted, før du klikker på knappen: ‘Anmod om download’. Du skal bruge denne kode senere.
  3. En bekræftelses er blevet sendt til din email-adresse
  4. Klik på knappen 'Bekræft min anmodning' i denne e-mail inden for 24 timer
  5. Herefter modtager du en anden e-mail, når dataen er klar til at blive downloadet
  6. Indtast den unikke PIN-kode, du fik i trin 2, for at downloade en zip-fil med din persondata

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan finde mere information om dine rettigheder for gennemgang af persondata på siden privatlivspolitik