Hvordan sletter jeg min personlige information fra TravelBird?

Vi ønsker ikke at se dig gå, men vi hjælper dig selvfølgelig med at slette din personlige information fra TravelBird, hvis dette er hvad du ønsker.

Bemærk venligst, at når du har slettet din personlige information, vil du også blive afmeldt fra vores nyhedsbrev. Samtidigt bliver din konto og rejsehistorik hos TravelBird også slettet. Dette betyder, at du ikke længere vil have adgang til tidligere, tilgængelige oplysninger som dine rejser samt rejse-, e-mail- og kontakt-historik.

Under nogle omstændigheder er vi nødt til at opbevare dine personlige oplysninger. Vi skal opbevare visse personoplysninger til de hollandske skattemyndigheder for at bevise, at du faktisk har købt vores ydelser. Din personlige data kan også blive gemt længere for at løse eventuelle uoverensstemmelser i forhold til din reservation.

Du kan finde mere information om dine rettigheder for sletning af information på siden privatlivspolitik

Følg nedenstående trin for at slette din personlige information fra TravelBird:

  • Gå til siden Slet information eller slet din persondata via Indstillingerne for din TravelBird-konto.
  • Indtast din e-mail, og klik på ‘Send bekræftelse’
  • Åbn e-mailen du modtager i din indbakke
  • Bekræft sletningen af dine personlige oplysninger ved at klikke på linket i e-mailen
  • Klik på ‘Bekræft’

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi håber på at kunne ønske dig velkommen igen i fremtiden.

Var denne artikel en hjælp?

Har du stadig ikke fundet, hvad du søgte?

Kontakt os