Jeg skal med et supplerende fly til den lufthavn, hvorfra min TravelBird-rejse starter. Hvad skal jeg gøre?

Dejligt, at du planlægger at booke eller allerede har booket en ferie med TravelBird!

Vi vil gerne hjælpe dig i tilfælde af, at du skal booke et supplerende fly fra din hjemmeadresse til den lufthavn, hvorfra din TravelBird-rejse starter.

Vi anbefaler, at du selv booker et supplerende fly med en ankomstdato en dag før afgangs-datoen for din TravelBird-rejse, således, at du undgår problemer og stress over flyændringer eller forsinkelser.

Da dette supplerende fly ikke er booket med TravelBird, kan vi ikke holdes ansvarlig for transport-ændringer eller -forsinkelser.