Hvor kan jeg se statussen for min tilbagebetaling?

I tilfælde af, at du venter på en tilbagebetaling fra Travelbird, for eksempel hvis du har annulleret din booking, kan du se statussen for din tilbagebetaling inde på din TravelBird-konto under ‘Dine rejser’.

Hvis du ikke har en konto endnu, kan du oprette en her eller læse denne artikel for yderligere information.

Så snart anmodningen om tilbagebetaling er indsendt af enten dig eller TravelBird, begynder vi at behandle den. Det kan tage op til ca. 14 dage før beløbet er tilbagebetalt til den bankkonto, som du oprindeligt betalte med, afhængigt af betalingsmetoden og banken. I tilfælde af, at vi ikke automatisk kan hente dine bankoplysninger, kontakter vi dig, for at få dine bankoplysninger, så vi kan behandle tilbagebetalingen.

Under ‘Dine rejser’ kan du se 3 forskellige statusser for tilbagebetalingen:

1. Din tilbagebetaling bliver behandlet
    Vi behandler din tilbagebetaling internt
  2. Din tilbagebetaling blev godkendt
    Din tilbagebetaling er behandlet. Det kan tage op til 5 hverdage før banken har behandlet tilbagebetalingen og før den er synlig på din bankkonto.
  3. Din tilbagebetaling blev annulleret
    Der er et problem med behandlingen af din tilbagebetaling. Vi råder dig til at kontakte os via e-mail (kundeservice@travelbird.dk).