Seneste nyt om Lombok og Gili efter sidste søndags jordskælv (05.08.2018)

Sidste søndag blev øen Lombok og Gili-øerne (i Indonesien) ramt af et jordskælv, og dagene efter blev øerne ramt af flere efterskælv. Vores tanker går til alle personer i de berørte områder.

Vi bekræfter med denne besked, at alle vores rejsende er i sikkerhed og har forladt Lombok og Gili-øerne de seneste dage.

Fra nu af er vores prioritet at være i kontakt med alle vores rejsende, der befinder sig i Indonesien (hovedsageligt på Bali) og informere kommende rejsende om mulige alternativer til deres rejse.

Til rejsende, som har spørgsmål om deres kommende rejse:

• I tilfælde af, at din kommende rejsende ikke inkluderer besøg på Lombok og Gili-øerne, kan din rejse fortsætte som planlagt.
  • Hvis din kommende rejse til Indonesien inkluderer besøg på Lombok eller Gili-øerne, vil vi kontakte dig hurtigst muligt via e-mail.

For rejsende, som stadig befinder sig i Indonesien:

• Hvis du skal rejse til Lombok, og du har spørgsmål til resten af din rejse, så venligst kontakt vores lokale partner direkte. Vi vil gøre vores bedste for, at din rejse kan fortsætte som planlagt, og tilpasse din rejse, hvis det bliver nødvendigt.
  • Hvis du har spørgsmål vedrørende din rejse eller til din familie/venner/pårørende i Indonesien, så kontakt os venligst på e-mail, telefon eller via Facebook.

Dato for opdatering: 09-08-2018