Behøver jeg et rejsevisum til min kommende ferie?

Tæller du allerede ned til din kommende ferie med TravelBird?

Sørg venligst for, at du har alle de nødvendige rejsedokumenter klar, før du rejser afsted f.eks. dit pas og visum, hvis dette er nødvendigt.

Til rejsende, som rejser til et andet land, anbefaler vi at undersøge følgende i god tid:

• Ind- og ud-rejsekrav
  • Visum-krav
  • Lægehjælp og forsikring
  • Kontaktoplysninger i tilfælde af nødsituation
  • Oplysninger om sundhedsmæssige formaliteter

For at finde den nyeste information om pas- og visum-krav (samt estimeret behandlingstid for visum) besøg venligst destinationens hjemmeside hos Udenrigsministeriet eller hjemmesiden for landets ambassade.