Prisen på en pakkerejse har ændret sig, efter jeg valgte en afrejsedato. Hvordan kan det være?

Den rejse du har valgt inkluderer fly. Eftersom vi opdaterer flypriserne i realtid, kan prisen på en given flyafgang variere fra time til time.

De viste priser i kalenderen er baseret på 2 personer og bliver løbende opdateret. Eftersom et flys kapacitet (antal ledige flysæder) opdateres løbende, kan det ske, at der sker ændringer i prisen i den tid, fra du ser kalenderen, til at du vælger en ønsket afrejsedato. Efter at du har valgt din ønskede afrejsedato, tjekker vi den aktuelle pris for flybilletten. Det vil sige, at en pris kan nå at ændre sig under bookingprocessen, og at totalprisen for din pakkerejse kan ændre sig. Bemærk venligst, at prisen både kan gå op og ned, hvilket resulterer i en højere eller lavere pris for den samlede pakkerejse. Når der sker en prisændring under en bookingprocess, vil vi altid give dig muligheden for enten at fortsætte eller at afbryde din booking.

Hvis du måtte have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.