Er min rejse dækket af Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)?

Ja. TravelBird B.V. (KvK nr. 32169836) er knyttet til SGR. Det kan du kontrollere på www.sgr.nl. De rejser, der er offentliggjort på denne webside, ligger indenfor rammerne i SGR-garantiordningen og er således dækket af SGRs garanti. Denne SGR-garanti indebærer, at kunden er garanteret, at den forudbetalte rejse bliver refunderet, hvis rejseudbyderen, på grund af finansielle problemer, ikke kan opfylde den aftalte serviceydelse. For så vidt aftalen også omfatter transport og bestemmelsesstedet allerede er nået, vil der blive sørget for hjemrejse. Se også www.sgr.nl/garantieregeling.

OBS: SGR kommunikerer udelukkende på engelsk og hollandsk. Garantiordningens hollandske tekst er bindende.