Jeg har en afbestillingsforsikring for jeg så mine penge refunderet hvis jeg afbestiller?

Hvis du annullere din booking kan kan der forekomme afbestillingsgebyrer. Vi henviser til TravelBirds generelle vilkår og betingelser. Det endelige gebyr for din afbestilling kan findes under “Dine Rejser”, når du logger ind på din konto.

Hvis der er afbestillingsgebyrer, er disse muligvis dækket af din afbestillingsforsikring. Dette afhænger af årsagen til annulleringen af din booking. Hvis du har købt afbestillingsforsikring gennem TravelBird hos vores partner Europæiske, kan du se Europæiske Rejseforsikrings vilkår og betingelser og/eller kontakte dem for at undersøge, om de dækker dine udgifter.

Europæiske Rejseforsikring ERV

Telefon: +45 33 25 25 25

Email: info@erv.dk

Website: www.erv.dk

Du kan tjekke de nøjagtige omkostninger ved afbestilling ved at gå ind på “Dine Rejser” og klikke på “Afbestilling”. Her kan du se et skema over de aktuelle gebyrsatser. Hvis du er enig i gebyrsatsen, kan du også annullere din booking her. Vær opmærksom på, at afbestillingsgebyret kan ændre sig over tid.