Jeg bliver nødt til at annullere min booking, og jeg har en afbestillingsforsikring. Hvad gør jeg?

Vi er kede af, at du bliver nødt til at annullere din booking.

Hvis du har en afbestillingsforsikring, kan du gøre følgende:

1. Kontakt dit forsikringsselskab og undersøg, om de dækker omkostningerne.
  2. Annuller din booking. Du kan annullere din booking under “Dine Rejser”, når du logger ind på din konto. Vi beder dig om at læse den fulde vejledning omkring annullering af booking her.
  3. Bed om refundering via dit forsikringsselskab (hvis din afbestilling er dækket af forsikringen, vil de forklare dig, hvordan du gør dette).

Hvis du har købt din afbestillingsforsikring gennem TravelBird hos vores partner Europæiske, kan du se deres kontaktinformationer her:

Europæiske rejseforsikring ERV

Telefon: +45 33 25 25 25

Email: info@erv.dk

Website: www.erv.dk