Jeg har en forsikring. Hvad hvis jeg vil ændre min booking?

Alle former for ændringer i din booking vil sandsynligvis kræve en ændring i din forsikring. Hvis du ønsker at ændre din booking, og du har en afbestillingsforsikring gennem vores partner Europæiske, beder vi dig kontakte vores kundeservice så de kan assistere dig.

Hvis du har en afbestillingsforsikring hos et andet selskab, beder vi dig kontakte dit forsikringsselskab. Vi anbefaler at du under alle omstændigheder kontakter TravelBirds kundeservice først, for at de kan afklare, om det er muligt at lave den pågældende ændring i din booking.