Kan jeg ændre datoen for min rejse?

Muligheden for at ændre datoen for din rejse afhænger af det pågældende TravelBird tilbud, som du har booket. Kontakt venligst vores rejserådgivere for at snakke om mulighederne for ændring.

Afhængig af din booking (med eller uden fly) opkræver vi et gebyr for at dække vores udgifter ved ændring af en booking. Derudover skal du være opmærksom på, at der muligvis vil blive pålagt gebyrer fra vores partnere.

For en booking uden fly vil der blive opkrævet et gebyr på 100 DKK og for en booking med fly vil der blive opkrævet et gebyr på 250 DKK. Når du ringer/skriver til os, er det muligt at lave flere ændringer i den samme booking for dette beløb.