Kan jeg ændre datoen for min rejse?

Vi ved, at nogle gange ændres ens rejseplaner. Muligheden for at ændre datoen for din booking afhænger af det pågældende TravelBird rejsetilbud som du har booket.

I nogle rejsetilbud tilbyder vi fleksibilitet til at ændre datoen online i din booking, uden at der bliver opkrævet nogen ændringsgebyr. Du kan gennemse, ændre eller endda aflyse din booking med nogle få tryk inde i Dine rejser på din TravelBird-konto. Dine ændringer vil blive bekræftet øjeblikkeligt og opdateret i Dine rejser. For at se, om din booking tilbyder online datoændring, kan du følge disse trin:

Gå til Dine rejser på din TravelBird-konto

1. Vælg den booking, hvor du ønsker at lave en ændring
  2. Klik på knappen ‘Ændr booking’. (Hvis du ikke kan se denne knap, er det fordi det endnu ikke er muligt at lave en online ændring for denne rejse)
  3. Ændr datoen
  4. Fortsæt gennem trinene, og bekræft din ændring

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre ting, du ønsker at ændre, eller hvis du har brug for hjælp. Vi står klar til at hjælpe dig.

Bemærk venligst, at hvis vi skal foretage en datoændring for dig, opkræver vi et ændringsgebyr. Ved en ferie uden fly er ændringsgebyret 100 DKK, hvis det er en rejse med fly er ændringsgebyret 1000 DKK. Ændringsgebyret bliver opkrævet for at dække vores omkostninger.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme yderligere gebyrer fra partnere (ved f.eks. navneændring ved flyvning, udlejningsbil osv.).