Min booking er inklusive fly, skal jeg udfylde mit navn, som det står i mit pas?

Ja, det er meget vigtigt, at du skriver dit navn præcis, som det står i dit pas. Det skal stå på samme måde på alle rejsedokumenter og på et evt. visum.

Det er vigtigt, fordi flyselskaberne har strenge regler for navneændringer. Det betyder, at hvis navnet er stavet forkert, eller der mangler et navn, så vil det medføre store omkostninger og i værste tilfælde, vil du ikke kunne komme afsted på din rejse.