Hvad skal jeg gøre hvis transfer er inkluderet?

Til nogle destinationer vil der være et værdibevis til transport mellem lufthavnen og hotellet  inkluderet i dine rejsedokumenter. Du kan finde dine rejsedokumenter i “Dine Rejser”, og du vil også modtage en email med rejsedokumenterne efter at din betaling er gennemført. Medbring venligst en kopi af denne voucher.

Til andre destinationer er et værdibevis ikke nødvendigt, i sådan et tilfælde vil en chauffør vente på dig med et TravelBird skilt eller et skilt med dit navn i lufthavnen.

Vi anbefaler at du gennemlæser din bekræftelses-email samt rejsedokumenter inden afrejse. Hvis du har nogle spørgsmål angående transporten mellem lufthavnen og hotellet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.