Hvordan kan jeg ændre hvor ofte jeg modtager nyhedsbrevet eller hvordan afmelder jeg nyhedsbrevet?

Hvis du har en konto ved TravelBird og ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet så ofte, kan du under indstillinger i e-mail nyhedsbrev klikke på “vælg hyppighed”. Herefter kan du indstille nyhedsbrevet efter dine personlige præferencer og ændre mellem hverdage, weekender eller søndage.

Vi ønsker ikke at du afmelder dig vores nyhedsbrev, men i tilfælde af at du ønsker at framelde dig nyhedsbrevet helt kan du ved at klikke på “jeg vil gerne frameldes nyhedsbrevet totalt” afmelde dig nyhedsbrevet helt.

Hvis du ikke har en konto, er det også muligt at følge dette link for at tilmelde sig eller også kan du rulle ned til bunden af nyhedsbrevet og trykke på “afmeld/modtag knap så ofte” for at afmelde eller ændre hvor tit du modtager nyhedsbrevet.