Hvordan bruger jeg et gavekort fra TravelBird?

Hvis du er så heldig at en have modtaget et TravelBird gavekort, kan du selvfølgelig bruge det til at booke din næste rejse.

Hvordan bruger jeg et gavekort?

1. I trin 4 i bookingprocessen (betaling) kan du klikke på “tilføj et værdibevis” i højre side
  2. Tilføj koden fra dit værdibevis og klik på “tilføj værdibevis”
  3. Nu er alt hvad du behøver at gøre at booke din næste rejse! Beløbet fra dit værdibevis vil blive fratrukket rejsens pris automatisk

Du kan også aktivere dit værdibevis her ved at indtaste koden fra dit værdibevis.