Hvad skal jeg gøre i nødstilfælde?

Ring til os hurtigst muligt i nødstilfælde. Vi står til rådighed ved nødstilfælde hele døgnet og vi vil forsøge at hjælpe dig på bedst mulig måde. Vær dog opmærksom på at opkald udenfor vores kontortider er udelukkende i forbindelse med nødstilfælde.

Du er også velkommen til at kontakte hotellet eller evt. flyselskabet. Vi forventer, at vores samarbejdspartnere vil være i stand til at hjælpe dig og besvare presserende spørgsmål.